Húsvét - METkapolna

Elérhetőségek:
Tartalomhoz ugrás
Főoldal > Velünk történt > 2016 > Húsvét
A Húsvéti ünnepkör alkalmain mindig különleges áldásokat készít el a gyülekezeteink számára Isten Szentlelke. Így volt ez, az idei ünnepünkün is. Nyíregyházi gyülekezetünkben végig jártuk Urunk "Útját" Virágvasárnaptól Nagypénteken át egész a Feltámadás örömteli üzenetéig. Együtt örvendeztünk a "Hozsannázó tömeggel", ott voltunk az "utolsó vacsora" meghitt özösségében. Együtt imádkoztun (aludtunk) Jézussal és a tanítványokkal a Gecsemánei kertben. Együtt sírtunk Péterrel a főpap udvarában. Sírtunk a kereszt alatt Máriával, az asszonyokkal, és együtt mondtuk a századossal, hogy "Bizony ez ember igaz volt!". Húsvét hajnalán együtt "hitetlenkedtünk" Máriával, Péterrel, az emmausi tanítványokkal, de velük együtt örömmel ismertük fel az IGAZSÁGOT, hogy Ő ÉL! és mi élhetünk Ővele.
Nyíregyházán a húsvéti istentiszteletünkön az Ige üzenete mellett, a gyerekek verseit, énekeit, és gyülekezeti énekkarunk szolgálatát is meghallgathattuk, majd közösen élhettünk az úrvacsorai közösség áldásában.
Csaholcon az ünnepi örömhír elhangzása mellet, házigazdánk unokájának keresztelőjével, és úrvacsorai közösséggel tehettük még emlékezetesebbé alkalmunkat.

Vissza a tartalomhoz